top of page

Acerca de

natallia-nagorniak-gAC1xNfgM6w-unsplash-(1)-webp_edited.jpg

SNOWHITE

Pigmentaation hoito

Uusi kirkastava sarja hehkuvaan ja tasaiseen ihon sävyyn, joka vaikuttaa pigmentaatioon monin tavoin: lisää antioksidanttisuojaa, hidastaa melaniinin muodostumista ja auttaa vaalentamaan olemassa olevia pigmenttiläiskiä.


Sarjan vaikuttavat aineet:

  • NanoWhiteTM – liposomaalinen kompleksi tehokkaita valkaisuaineita fosfolipidikapselissa. NanoWhite™ säätelee pigmentaatiota erilaisten: luonnollinen karhunmarjan arbutiini estää tyrosinaasia, joka on pigmentin muodostumisen keskeinen entsyymi, kun taas glutationi ja C-vitamiini lisäävät arbutiinin aktiivisuutta kirkastavien ja antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta. Siten NanoWhite on turvallinen, luonnollinen mutta tehokas kirkastava aine, joka vähentää ja ehkäisee pigmenttiläiskiä.

  • MelavoidTM – luonnollinen Punarnava-uute (Boerhaavia diffusa) - vaalentava ja kirkastava ainesosa. Estää tyrosinaasin toiminnan (pigmentaation alkuvaihe), estää α-MSH-hormonia, joka stimuloi pigmentaation muodostumista, edistää melaniinin hajoamista, mikä kirkastaa olemassa olevia läiskiä. 

  • WhiteTenTM - 10 valkaisevan kasviuutteen yhdistelmä (Mulperin uute, Paperimulperipuun uute, Vihreän teen uute, Omenauute, Asetyyliglukosamiini, Nikotiiniamidi (B3 vitamiini), Ruusukamelian uute, Rohtosammakonputken uute, Sumakin uute). Yhdistelmä estää melaniinin siirtymisen ihon pinnalle, hidastaa tyrosinaasin toimintaa, ehkäisee tulehduksen jälkeistä pigmentaatiota, tehokas antioksidantti, tasoittaa ihon yleistä sävyä.

  • Traneksaamihappo (TA)– aminohappo, joka hidastaa tyrosinaasin toimintaa, estää melaniinin siirtymisen ihon pinnalle. Hapolla on tulehdusta estävä vaikutus (ehkäisee tulehduksen jälkeistä pigmentaatiota). TA estää melaniinin kertymistä. Ei ärsytä ihoa, myrkytön, ei sivuvaikutuksia.

  • SulforaWhite™ liposomaalinen vesikrassin ainesosa, jossa on runsaasti sulforafaania, bioaktiivista yhdistettä, joka tunnetaan kyvystään kirkastaa ihoa. Estää melaniinia stimuloivaa entsyymin a-MSH (pigmentaatiota stimuloiva hormoni).

  • Nikotiiniamidi В3 – tulehdusvastainen ainesosa, stimuloi kollageenisynteesiä ja parantaa ihon suojaavia ominaisuuksia. Vahvistaa kapillaarien seinämiä, vähentää niiden läpäisevyyttä, vähentää pigmentaatiota, pehmentää ihoa ja parantaa sen sävyä.

  • Maitohappo - hedelmähappo AHA-happojen ryhmästä, kuorii hellävaraisesti, kosteuttaa ja parantaa ihon sävyä. 

  • Arbutiini – luonnollinen vaalentava aine, esintyy karhunmarjan, karpalon ja mulperiuutteessa. Arbutiinilla on valkaiseva ja tulehdusvastainen vaikutus, se parantaa ihon immuniteettia. Arbutiini ehkäisee tehokkaasti aknesta johtuvat  pigmenttiläiskät. Arbutiini vahvistaa verisuonia.

  • Kitosaani - biopolymeri, muodostaa ohuen suojakalvon iholle ja kosteuttaa tehokkaasti ihoa.

 

SnoWhite-sarjan kosmetiikka vaikuttaa melaniinin tuotannon nopeuteen, ei niiden "tuottajatehtaan" - melanosyyttien - tuhoamiseen.

bottom of page