top of page

SHOR Professional brändistä

Perheyritys, joka haluaa jättää jäljen kauneuden ja terveyden luomisen historiaan.

Lahjakas kemisti Andrei Shor perusti OSA Cosmetics -kosmetiikkatehtaan vuonna 1999, missä alkoi luoda ensimmäisiä voiteita kosmetologeille. Hänen poikansa Vyacheslav liittyi mukaan ja avasi laboratorion vuonna 2017.
Nykyään SHOR Professional tunnistetaan puhtauden, harmonian ja estetiikan kanssa. Valkoisten ja kultaisten sävyjen yhdistelmä yritykselle on harmonian, loputtoman energian, voiman ja aatelisuuden symboli.
Shor Professional on ratkaisut erilaisiin iho-ongelmiin ja tuotesarjat kaikille ikäluokille.
Ihonhoitotuotteet ei testata eläimillä. Laadukas kosmetiikkasarja Israelista ammattilaisille.

Безымянный.png

Shor Professional linjat

Ihonhoitotuotteet kaikkiin iho-ongelmiin

Shor Professional on uusi teknologisesti edistynyt kosmetiikkasarja Israelista. Ammattisarja on nimetty kehittäjänsä Andrey Shorin mukaan. Uusi sarja sai inspiraation kosmetiikka-alan ja bioteknologian viimeisimmistä saavutuksista, entsyymien suosiosta kosmetologien keskuudessa, luonnonkosmetiikan laajasta suosiosta ympäri maailmaa ja tietysti uusista tehokkaimmista ainesosista. Uusi upea sarja SHOR Professional on Israelilaisen kosmetologian yli 20 vuoden aikaansaannos. Loistavia tuloksia jo lyhyessä ajassa. Lanseerattu Suomeen syksyllä 2020.

Kosmetikprodukte

Huolellisesti valitut ainesosat

SHOR Professional tutkii koko aika kosmetiikka-alan saavutuksia ja uusia patentoituja ainesosia ja omia ihonhoitotuotteita varten valitsee vain parhaat lääkinnälliset hoitavat ainesosat

DSC_2731-24.jpg

Snowhite

uusi valkaiseva sarja

Shor Professional PropioCare – on hoitava sarja pigmentoituneelle iholle. Sarjan tuotteet lisäävät antioksidanttisuoja, hidastavat melaniinin muodostumisen eri vaiheissa, stimuloivat olemassa olevien pigmenttiläiskien hajoamista ja ihon pintasolujen uusiutumista.
 

Snowhite-sarjan vaikuttavat aineet:

  • NanoWhite™

  • Melavoid ™

  • WhiteTen™ 

  • SulforaWhite™ 

  • Traneksaamihappo

Balancell

sarja rasvaiselle ja sekaiholle

Shor Professional BalanCell-sarjan tuotteet on erinomainen rasvaiselle ja sekaiholle. Tuotteet ratkaisevat tehokkaasti rasvaisen ihon ongelmia: poistavat kiillon, normalisoivat ylimääräisen talinerityksen, puhdistavat ihon huokosia ja estävät tulehduksellisia prosesseja.

Balancell-sarjan vaikuttavat aineet:

  • Nelupure™

  • Affipore™  

  • Polyplant 7 Herbs™ 

  • Trikenol Plus ™ 

6. Balancell Big pack.jpg