top of page

ti 13. huhtik.

|

Hinnerjoenkuja 7

Balancell seminaari

Ilmainen

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso tulevia tapahtumia
Balancell seminaari
Balancell seminaari

Paikka & aika

13. huhtik. 2021 klo 9.00 – 13.00 UTC+3

Hinnerjoenkuja 7, Hinnerjoenkuja 7, 00940 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kosmetologi, kutsumme sinut meidän ainutlaatuiseen Shor Professional-koulutukseen - Balancell, joka järjestetään meidän kotitoimistossa Hinnerjoenkuja 7, 00940 Helsinki.

Tule tutustumaan perustellisesti hoitavaan Shor Professional-ammattisarjaan (Israel). Seminaari on ilmainen ja koostuu *teoriaosuudesta Rasvaisen ihon hoito ja *demohoidosta: Kivuton ihonpuhdistus Shor. Seminaari on tarkoitettu uusille kosmetologeille, jotka haluavat saada tiedon Shor Professional-kosmetiikasta.

Shor Professional sisältää monipuolisen valikoiman tehokkaita ja innovatiivisia erikoishoitotuotteita. Koulutuksessa käydään läpi BALANCELL-sarjan, sen vaikuttavat ainesosat ja käytettävät tuotteet.

Lääkinnällisillä ja luonnollisislla ainesosilla saadaan heti näkyviä tuloksia.Todistamme tämän demohoidossa: Kivuton ihonpuhdistus. Koulutuksessa opetellaan tekemään ihonpuhdistuksen Shor Professional. Annamme eväät tuloksellisiin hoitoihin ja tuotemyyntiin.

Jokainen seminaarin osallistuja saa runsaasti markkinointi- ja oheismateriaaleja.

Koulutus järjestetään pienryhmissä (max. 8 hlöä). Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu mukaan ennakkoon puh. 040 170 60 20 tai sähköpostiin irina.s@arealgeo.org

Jaa tämä tapahtuma

Event Info: Events
bottom of page