top of page

ti 30. maalisk.

|

Hinnerjoenkuja 7

Hydroprotect seminaari

Ilmainen

Регистрация закрыта
Смотреть другие события
Hydroprotect seminaari
Hydroprotect seminaari

Paikka & aika

30. maalisk. 2021 klo 10.00 – 12.00 UTC+3

Hinnerjoenkuja 7, Hinnerjoenkuja 7, 00940 Helsinki, Finland

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

Kosmetologi, kutsumme sinut meidän ainutlaatuiseen Shor Professional-koulutukseen Hydroprotect - meidän kotitoimistossa (osoite: Hinnerjoenkuja 7, 00940 Helsinki).

Tule tutustumaan perustellisesti kosteuutavan ja hoitavaan Shor Professional-ammattisarjaan Hydroprotect (Israel). Seminaari on ilmainen ja koostuu teoriaosuudesta ja demohoidosta: Kosteuttava hoito Hydroprotect. Seminaari on tarkoitettu uusille kosmetologeille, jotka haluavat saada tiedon Shor Professional-kosmetiikasta.

Shor Professional sisältää monipuolisen valikoiman tehokkaita ja innovatiivisia erikoishoitotuotteita. Koulutuksessa käydään läpi seuraavat Hydroprotect-sarjan ja sen ainutlaatuiset vaikuttavat ainesosat.

Lääkinnällisillä ja luonnollisislla ainesosilla saadaan heti näkyviä tuloksia kuivan ja nestehukkaisen hon hoidossa...Todistamme tämän jopa demohoidossa: Kosteuttava hoito Hydroprotect. Koulutuksessa opetellaan tekemään kyseisen kasvohoidon. Annamme eväät tuloksellisiin hoitoihin ja tuotemyyntiin.

Jokainen seminaarin osallistuja saa runsaasti markkinointi- ja oheismateriaaleja..

Koulutus järjestetään pienryhmissä (max. 8 hlöä). Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu mukaan ennakkoon puh. 040 170 60 20 tai sähköpostiin irina.s@arealgeo.org

Jaa tämä tapahtuma

Event Info: Events
bottom of page