top of page

ti 30. maalisk.

|

Hinnerjoenkuja 7

ReAL-C seminaari

Ilmainen

Регистрация закрыта
Смотреть другие события
ReAL-C seminaari
ReAL-C seminaari

Paikka & aika

30. maalisk. 2021 klo 12.30 – 14.30 UTC+3

Hinnerjoenkuja 7, Hinnerjoenkuja 7, 00940 Helsinki, Finland

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

Kosmetologi, kutsumme sinut meidän ainutlaatuiseen Shor Professional-koulutukseen ReAL-C, jota pidetään meidän kotitoimistossa (osoite: Hinnerjoenkuja 7, 00940 Helsinki).

Tule tutustumaan perustellisesti hoitavaan Shor Professional ReAL-C-ammattisarjaan (Israel). Seminaari on ilmainen ja koostuu teoriaosuudesta ja demohoidosta: Antioksidanttinen nuorentava hoito ReAL-C. Seminaari on tarkoitettu uusille kosmetologeille, jotka haluavat saada tiedon Shor Professional-kosmetiikasta.

Shor Professional sisältää monipuolisen valikoiman tehokkaita ja innovatiivisia erikoishoitotuotteita. Koulutuksessa käydään läpi seuraavat ReAL-C-sarjan ja sen ainutlaatuiset vaikuttavat ainesosat.

Lääkinnällisillä ja luonnollisislla ainesosilla saadaan heti näkyviä tuloksia väsyneen, himmeän ja ikääntyvän ihon hoidossa. Todistamme tämän demohoidossa: Antioksidanttinen nuorentava hoito ReAL-C. Koulutuksessa opetellaan tekemään kyseisen kasvohoidon. Annamme eväät tuloksellisiin hoitoihin ja tuotemyyntiin.

Jokainen seminaarin osallistuja saa runsaasti markkinointi- ja oheismateriaaleja.

Koulutus järjestetään pienryhmissä (max. 8 hlöä). Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu mukaan ennakkoon puh. 040 170 60 20 tai sähköpostiin irina.s@arealgeo.org

Jaa tämä tapahtuma

Event Info: Events
bottom of page