top of page
Женщина наносит крем

Shor Professional

Seal of beauty

SHOR professional on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1999.

Suhteellisen lyhyessä ajassa yritys saavutti hämmästyttäviä tuloksia: nykyään O.S.A Cosmetics tehdas kehittää omaa brändiä Shor Professional ja valmistaa Private label tuoteita johtaville kosmetiikkamerkkien edustajille.   


Yrityksen perustaja Andrey Shor on kemian maisteri, joka valmistui Moskovassa sijaitsevasta Venäjän kemian tekniikan yliopistosta orgaanisen kemian erikoisalalta. Andrei Shor toimi johtavissa israelilaisissa kosmetiikkayrityksissä useiden vuosien ajan.

Tunnetun kosmetiikkatuotemerkin SHOR professional historia alkoi vuonna 1999  tavallisessa kotikeittiössä. Nimenomaan tässä yrityksen perustaja, Andrey Shor, loi ensimmäisiä itse kehitettyjä voiteita kosmetologeille.

Hänen päätavoitteena oli luoda korkealaatuisia, turvallisia ja samanaikaisesti tehokkaita kosmeettisia valmisteita kauneuden ja nuoruuden säilymiseksi.

IMG_7359.JPG
144252466_485720986152807_2445562172161342273_n.jpg
Copy of O.S.A cosmetica 1.JPG
IMG_7365.JPG
shrd-lab.com.jpg
Meistä: О нас

Vuonna 2003  jo koko Shorin perhe kehitti ihonhoitotuotteita. Yrityksen perustajan poika eli Vjatceslav Shor otti yhden johtavista rooleista.

Vuonna 2017  Vjatceslav Shor loi laboratoriokeskuksen O.S.A. Сosmetics tehtaassa. 


Nimenomaan täällä syntyy innovatiivisia kaavoja ja testataan valmisteita. Kaksi sukupolvea toimii yhdessä ja kehittää innovatiivisia ihonhoitotuotteita  sekä kehittää oma brändiä. 

Meistä: Текст
Shor

Nykyään SHOR Professional yhdistyy puhtauteen, harmoniaan ja estetiikkaan. Kaikki tämä on vuosikaudet tehneen sellaisen työn tulosta, joka on suunnattu kosmetologisten tuotteiden alalla olevien tendenssien ja markkinoinnin tutkimukselle, konseptin luomiselle ja tuotemerkin kehittämiselle.

Shor

Shor professional- Seal of beauty -logolla halutaan jättää jälki kauneuden ja ihon terveyden historiaan. Valkoinen taustaväri tarkoittaa puhtautta, estetiikkaa ja avaruutta. Kulta on vaurauden, arvostuksen ja tyylikkyyden symboli. Valkoisen ja kultaisen yhdistelmä kuvastaa yritykselle harmoniaa, hienostuneisuutta sekä loputonta energiaa ja voimaa.

Shor

Shor professional tuotemerkki on O.S.A Сosmetics -tehtaan lempituote. Siihen kuuluu valtava kokemus, ammattitaito ja rajaton rakkaus siihen, mitä teemme kahden sukupolven ajan.

Meistä: Принципы

Israelin Terveysministeriö valvoo jatkuvasti laboratorion toimintaa. Kaikilla valmistettavilla tuotteilla on tarvittavia Israelin Terveysministeriön myöntämiä sertifikaatteja ja lupia ja tuotteet ovat kansainvälisten laatustandardien mukaisia.

Meistä: Текст
Meistä: Pro Gallery
Shor Labs

SHOR Professional

Kosmetologian edistyksen seuraaja

OSA Cosmetics seuraa huolellisesti kosmetologian kehitystrendejä, uusimpia kehiteltyjä aktiivisia ainesosia ja reseptejä, osallistuu kansainvälisiin messuihin, alan konferensseihin ja seminaareihin.
"Uskomme, että tarinamme on vasta alussa. Edessä on vielä monta löytöä ihon terveyden, loiston ja nuorekkuuden säilyttämiseksi" - Andrei Shor.

Laadukas kosmetiikkasarja Shor Professional ammattilaisille myydään nyt Israelissa, Suomessa, Virossa, Latviassa,  Tsekissä, Venäjällä, Ukrainassa ja Valko-Venäjällä.

Meistä: Приветствие
bottom of page