top of page

Acerca de

Viola_tricolor_pansy_flower_close_up.jpg

PROPIOCARE

Ongelmaiholle ja aknen hoitoon

PropioCare-sarja on tarkoitettu tulehdukselle ja aknelle alttiiden ihojen päivittäiseen hoitoon ja sopii kaikenikäisille. PropioCare-kosmetiikka perustuu huolella valittuihin luonnollisiin ainesosiin, jotka säätelevät talin tuotantoa. Ne poistavat punoituksen ja kutinan, ylläpitävät optimaalista kosteustasoa soluissa sekä niillä on myös antiseptinen, rauhoittava ja antioksidanttinen vaikutus. Hoitotuotteet stimuloivat uusiutumista, puhdistavat ja kosteuttavat.
Sarjan vaikuttavat aineet:

  • Keto-orvokin uute - polysakkaridien, flavonoidien, fenolihappojen ja tanniinien korkean määrän ansiosta violettiuute auttaa hoitamaan ongelmallista ja aknelle altista ihoa. Sillä on antioksidanttisia ja tulehdus vastaisia ominaisuuksia. Uute säätelee ihon läpi tapahtuvaa veden haihtumista, mikä edistää ihon kosteutusta. Uute edistää laajentuneiden huokosten kaventumista, stimuloi verenkiertoa ja normalisoi kapillaarien läpäisevyyttä sekä parantaa elastisten kuitujen laatua.

  • Polyplant oily skin™ - tällä huolella valitulla kasviuutteiden yhdistelmällä (Rakkolevät, Isotakiainen, Isovesikrassi, Muratti, Sitruuna, Salvia, Suopayrtit) on voimakas terapeuttinen vaikutus, joka kohdistuu rasvaisen, tulehtuneen ihon ongelmien hoitoon. Kompleksi sisältää runsaasti mineraaleja, vitamiineja, proteiineja ja rasvahappoja. Aineella on kosteuttavia, antioksidanttisia, haavoja parantavia, antiseptisia, sieniä ja bakteereja tuhoavia, sekä tulehdus vastaisia ominaisuuksia. Se estää rasvaisen ihon kuivumista, vähentää tulehduksia ja palauttaa ihon mikroflooran tasapainon.

  • Ac.Net™ erittäin tehokas kahden hapon yhdistelmä rasvaisen ja aknealttiin ihon hoitoon. Vähentää hyperseborrean, hyperkeratoosin, tulehdusta ja bakteerikasvua. 

  • Sepicontrol A5 ™ on ihoa suojaava ja puhdistava vaikuttava aine, joka palauttaa rasvaisen aknealttiin ihon tasapainon vähentämällä komedojen ja talin tasoja. Aine vahvistaa ihoestettä, vähentää ihon ärsytystä ja tulehdusta, pienentää ihohuokosten kokoa sekä normalisoi ihontoimintaa. 

  • Skinperf LWG™ - biomateriaalipohjainen happokompleksi. Se takaa AHA-happojen progressiivisen ja kontrolloidun vapautumisen ihossa. Uudistaa ihoa ilman hilseilyä ja ärsytystä.

  • Atselaiinihappo - puhdistaa huokosia bakteereista, jotka aiheuttavat tulehdusta ja ärsytystä. Se stimuloi varovasti solujen uusiutumista, edistää ihon haavan nopeaa paranemista ja vähentää arpien syntymisen todennäköisyyttä. 

  • Arbutiini- sisältää sianpuolukka-, karpalo- sekä mulperiuutteita. Sillä on valkaiseva vaikutus, aine vahvistaa ihon immuniteettia ja sillä on tulehduksen vastainen vaikutus.

bottom of page