top of page

Acerca de

Букет пионов

HYDROPROTECT

Kuivalle ja nestehukkaiselle iholle

HydroProtect on ammattikäyttöön tarkoitettuja kosmeettisia ihonhoitotuotteita hydrolipiditasapainon  palauttamiseksi, sävyn parantamiseksi, elastisuuden lisäämiseksi ja ihon tasoittamiseksi. Tuotteiden päätehtävänä on hoitaa pintakuivaa ihoa nostamalla veden ja lipidien tasoa sarveiskerroksessa. HydroProtect ammattikosmetiikka edistää ihon nopeaa palautumista ja antaa iholle syväkosteutusta sekä säilyttää nuorekkaan, terveen ja houkuttelevan ulkonäön.


Sarjan vaikuttavat aineet:

 • HydromanilTM - Perun Tara-kasvista saatava ainesosa. Se auttaa ylläpitämään ihon optimaalista kosteustasoa
  luomalla iholle suojaavan kalvon, jolla on nopea kosteuttava vaikutus. Aine palauttaa kirkkauden, joustavuuden ja tasaisen sävyn iholle. Kasvissa olevat polysakkaridit rajoittavat veden haihtumista ja sen lisäksi säilyttävät kosteutta iholla.

 • Polyplant MoisturizingTM - uutteiden kompleksi, johon kuuluu etelänarnikki, muratti, selja, kiiltomalva, lehmus,
  kurkku ja muuriyrtti. Seos sisältää runsaasti B-, C- ja E - vitamiineja, antioksidantteja, eteerisiä öljyjä, flavonoideja, rutiinia, orgaanisia happoja ja mineraaleja. Sillä on erinomainen kosteuttava vaikutus, se antaa iholle joustavuutta, virkistää ihoa, vahvistaa sen immuniteettia, auttaa poistamaan turvotusta ja tasoittamaan ihoa. Sillä on tulehdusvastaisia ja haavoja parantavia ominaisuuksia.

 • Hyaluronihappo - parantaa kuivan tai vaurioituneen ihon ulkonäköä. Vähentää mahdollista kuivuudesta johtuvaa kiristelyä, kutinaa ja hilseilyä. Palauttaa ihon elastisuutta sekä tasoittaa ryppyjä.

 • Aqua ShuttleTM - voimakas kosteuttava kompleksi, joka perustuu piilevien molekyylirakenteeseen. Tämä rakenne mahdollistaa vesiliukoisten aktiivisten ainesosien kapseloinnin ja niiden jatkuvan vapautumisen ihon sisällä. Ainutlaatuinen järjestelmä edesauttaa välittömän intensiivisen sekä pitkäaikaisen kosteuttamisen.

 • DetoskinTM - pioniuute, joka lisää kollageenisynteesiä. Se vähentää tehokkaasti ryppyjen määrää ja syvyyttä. Se tasoittaa ihon pintaa ja lisää ihon elastisuutta. Tuote auttaa nuorentamaan ihoa. Se suojaa näytöiltä heijastuvan sinisen valon haitallisilta vaikutuksilta. 

 • DMAE - on orgaaninen yhdiste, joka lisää ihon kimmoisuutta ja elastisuutta, parantaa ihon ulkonäköä, stimuloi kollageenin ja elastiinin muodostumista. 

 • SESAFLASH TM- seesaminuute, jolla on välitön kasvoja kohottava sekä ihoa tasoittava ja kosteuttava vaikutus.

 • Cobio-PhytonicTM – on luonnollinen aktiivinen aine,  joka koostuu viidestä kasvista ja bioflavonoideista. Sillä on
  positiivinen vaikutus silmien alla oleviin pusseihin, tummiin silmänympäryksiin ja ryppyihin.

 • Matrixyl 3000TM– peptidiyhdistelmä, joka nuorentaa ihoa. Kaksi pientä peptidiä toimivat lähettiläinä solujen välisessä viestinnässä, säädellen solujen oikeaa järjestystä, mikä on tarpeellista ikään liittyvien ihovaurioiden korjaamiseksi. Se vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, kohottaa kasvojen ihoa ja parantaa ihon sävyä.

 • Sepilift DPHPTM - biovektori, jolla on anti-aging, kosteuttava, kiinteyttävä ja uudistava vaikutus.

 • Laadukas kosmetiikkasarja Israelista ammattilaisille.

bottom of page