top of page

Acerca de

Цветок лотоса

BALANCELL

Rasvaiselle ja sekaiholle

BalanCell on ammattikosmetiikkaa rasvaisen ja sekaihon päivittäiseen hoitoon. Huolellisesti valitut koostumukset auttavat vähentämään talirauhasten toimintaa. Ihonhoitotuotteilla on myös antimikrobisia ominaisuuksia, ne ehkäisevät tehokkaasti tulehduksia, supistavat ihohuokosia, antavat iholle kiinteyden, kimmoisuuden, tasaisen värin ja terveen hohteen.


Sarjan vaikuttavat aineet:

  • NelupureTM - Lotuksen kukkauute, jossa on runsaasti biologisesti aktiivisia aineita, kuten flavonoideja, kverisiiniä, orgaanisia happoja, hiilihydraatteja ja peptidejä. Egyptiläisessä mytologiassa Lotus symboloi puhtautta, rauhaa ja kauneutta.  Poistamalla öljyisen kiillon ja epämiellyttävät läiskät, jotka johtuvat ylimääräisestä talin erityksestä, uute rauhoittaa ihoa, sekä pyrkii korjaamaan ihon epätasapainoa.

  • AffiporeTM - runsaasti flavonoideja sisältävä Buchu-kasvin uute auttaa puhdistamaan ja supistamaan ihohuokosia sekä tekemään kiiltävän rasvaisen ihon mattapintaiseksi, mikä parantaa ihon ulkonäköä ja tasoittaa ihon tekstuuria. 

  • Polyplant 7 HerbsTM uutteiden yhdistelmä (Siankärsämö, Peltokorte, Koivun lehdet, Nokkonen, Rosmariini, Salvia, Lehmus), jonka toiminta on tarkoitettu rasvoittuvan ja sekaihon ongelmien ratkaisemiseen.

  • Trikenol PlusTM yrttikompleksi, joka on valmistettu teepuuöljystä ja valkoisen pajun uutteesta. Polyfenolien, flavonoidien ja salisyylijohdannaisten synerginen seos tarjoaa uudistavan vaikutuksen ja on tehokas seborreaa ja tulehduksia vastaan.

  • Laadukas kosmetiikkasarja Israelista ammattilaisille.

bottom of page