top of page

Acerca de

Gourmet Оливковое масло

SENSOCALM

Herkälle ja couperosa-iholle

Luonnollisten ainesosien pohjalta kehitetty ammattisarja Shor SensoCalm on tarkoitettu herkälle ja reaktiiviselle iholle sekä iholle, jossa on couperosan merkkejä. Ihonhoitotuotteet palauttavat ihon kuntoa, ravitsevat sitä, suojaavat vaurioilta, aktivoivat regeneratiivisia prosesseja, ennaltaehkäisevät ruusufinnin ilmenemistä ja hidastamaan uusien katkenneiden verisuonten ilmaantumista.


Sarjan vaikuttavat aineet:

 • AgascalmTM - vaikuttava aine on saatu Meksikon Agastache-kasvista. Sisältää runsaasti flavonoideja, joilla on voimakas tulehdus vastainen vaikutus. Se auttaa välttämään punoitusta aiheuttavan stressin vaikutusta ihoon. Vähentämään solujen tulehdusta. Sopii herkälle iholle, parantaa ihon sävyä ja vahvistaa kapillaareja. Orgaaniset hapot, C-vitamiini ja mineraalit vahvistavat ihon pintaa ja parantavat kosteustasoa.

 • Tazman Pepper TM - on voimakas tulehdus-, mikrobi- ja allerigiavastainen ainesosa. Se sisältää merkittävän määrän antioksidantteja, rutiinia ja kivennäisaineitä kuten magnesium ja sinkki. Lievittää kutinaa ja polttelua iholla, vahvistaa kapillaareja, lievittää punoitusta iholla ja auttaa antamaan iholle terveen ulkonäön.

 • Polyplant PerfeskinTM - on sekoitus lääkekasvien uutteita: hevoskastanjaa, arnikkia, taikapähkinää, murattia, rypäleen lehtiä ja kuismaa. Vahvistaa verisuonten seinämiä ja pintaverisuonia. Tukee lymfaa- ja verenkiertoa. Lisäksi on tulehdus vastainen ja rauhoittava vaikutus herkälle ja ärtyneelle iholle. 

 • Dikaliumglysyritsaatti - on aktiivinen ainesosa lakritsiuutteesta. Sillä on tulehdus vastainen vaikutus, se
  stimuloi kollageenikuitujen muodostumista, estää aktiivisesti olemassa olevien ryppyjen syvenemistä ja
  uusien muodostumista. Tasoittaa ihon sävyä.

 • Aktivys RedoutTM - on innovatiivinen vaikuttava aine erityisesti herkän ihon hoitoon. Muodoltaan se on kapseli, joka sisältää kurkuma-ja männynkuoriuutteita. Säätelee ja normalisoi ihon immuunijärjestelmää, vähentää kasvojen punoitusta. Palauttaa ja puhdistaa ihoa, auttaa nopeasti lievittämään ärsytystä ja rauhoittamaan ihoa, tehostaa veren mikroverenkiertoa ja edistää kollageenisynteesiä. Lisäksi sillä on tulehdus vastainen vaikutus.

 • Calmosensine TM -on "hyvän olon peptidi". Vähentää ihon herkkyyttä ärsyttäville tekijöille.

 • Allantoiini - on rauhoittava ja parantava ainesosa. Stimuloi orvaskeden uusiutumista, neutraloi vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia ja vahvistaa tervettä ihoa.

 • Kapseloitu rutiini (P-vitamiini) - vahvistaa kapillaarien seinämiä ja vähentää niiden läpäisevyyttä ja haurautta.
  Verisuonten vahvistaminen ennaltaehkäisee couperosan lisääntymistä sekä rosaceaa (ruusufinni).

 • Oliiviöljy - pehmentää ja säilyttää kosteuden ihosoluissa. Luo suojaavan pinnan iholle, joka ei häiritse
  paikallisen aineenvaihdunnan aktiivisia prosesseja. Kun sitä levitetään vaurioituneille alueille, sillä on yleinen
  rauhoittava, desinfioiva ja parantava vaikutus. 

 • Aloe Vera-geeli - Aloe veralla on kosteuttava, tulehdus vastainen, antifungaalinen, regeneroiva, fotosuojaava ja antimikrobinen vaikutus iholle. Ihoon tunkeutuva aloe vera stimuloi kapillaariverenkiertoa ja edistää myös kollageenin tuotantoa, parantaa solujen kykyä uusiutua erilaisissa ihosairauksissa, hidastaa pigmenttiläiskien ilmaantumista.

 • Rosmariini " parantaa verenkiertoa, stimuloi ihon uusiutumista, poistaa ärsytystä, tasoittaa hienoja ryppyjä ja
  lievittää turvotusta.

bottom of page