top of page

ti 09. helmik.

|

Hinnerjoenkuja 7

Balancell & Propiocare seminaari

Ilmainen

Rekisteröityminen on päättynyt
Katso tulevia tapahtumia
Balancell & Propiocare seminaari
Balancell & Propiocare seminaari

Paikka & aika

09. helmik. 2021 klo 10.00 – 15.00 UTC+2

Hinnerjoenkuja 7, Hinnerjoenkuja 7, 00940 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kosmetologi, kutsumme sinut meidän ainutlaatuiseen Shor Professional-koulutukseen - Balancell & Propiocare, joka järjestetään meidän kotitoimistossa Hinnerjoenkuja 7, 00940 Helsinki.

Tule tutustumaan perustellisesti hoitavaan Shor Professional-ammattisarjaan (Israel). Seminaari on ilmainen ja koostuu teoriaosuudesta Rasvaisen ja ongelmaihon hoito ja demohoidosta: Kivuton ihonpuhdistus Shor. Seminaari on tarkoitettu uusille kosmetologeille, jotka haluavat saada tiedon Shor Professional-kosmetiikasta.

Shor Professional sisältää monipuolisen valikoiman tehokkaita ja innovatiivisia ihonhoitotuotteita. Koulutuksessa käydään läpi BALANCELL ja PROPIOCARE -sarjat, niiden vaikuttavat ainesosat ja käytettävät tuotteet.

Lääkinnällisillä ja luonnollisislla ainesosilla saadaan heti näkyviä tuloksia.Todistamme tämän demohoidossa: Kivuton ihonpuhdistus. Koulutuksessa opetellaan tekemään ihonpuhdistuksen Shor Professional. Annamme eväät tuloksellisiin hoitoihin ja tuotemyyntiin.

Jokainen seminaarin osallistuja saa runsaasti markkinointi- ja oheismateriaaleja.

Koulutus järjestetään pienryhmissä (max. 6 hlöä). Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu mukaan ennakkoon puh. 040 170 60 20 tai sähköpostiin irina.s@arealgeo.org

Jaa tämä tapahtuma

Event Info: Events
bottom of page