top of page

ti 13. huhtik.

|

Hinnerjoenkuja 7

Propiocare seminaari

Ilmainen

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso tulevia tapahtumia
Propiocare seminaari
Propiocare seminaari

Paikka & aika

13. huhtik. 2021 klo 13.30 – 16.30

Hinnerjoenkuja 7, Hinnerjoenkuja 7, 00940 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kosmetologi, kutsumme sinut meidän ainutlaatuiseen Shor Professional-koulutukseen - Propiocare, joka järjestetään meidän kotitoimistossa Hinnerjoenkuja 7, 00940 Helsinki.

Tule tutustumaan perustellisesti hoitavaan Shor Professional-ammattisarjaan (Israel). Seminaari on ilmainen ja koostuu *teoriaosuudesta Ongelmaihon hoito ja *demohoidosta: Aknen ihon hoito Propiocare. Seminaari on tarkoitettu uusille kosmetologeille, jotka haluavat saada tiedon Shor Professional-kosmetiikasta.

Shor Professional sisältää monipuolisen valikoiman tehokkaita ja innovatiivisia erikoishoitotuotteita. Koulutuksessa käydään läpi  ja PROPIOCARE-sarjan, sen vaikuttavat ainesosat ja käytettävät tuotteet.

Lääkinnällisillä ja luonnollisislla ainesosilla saadaan heti näkyviä tuloksia.Todistamme tämän demohoidossa. Koulutuksessa opetellaan tekemään aknen ihon hoidon Shor Professional. Annamme eväät tuloksellisiin hoitoihin ja tuotemyyntiin.

Jokainen seminaarin osallistuja saa runsaasti markkinointi- ja oheismateriaaleja.

Koulutus järjestetään pienryhmissä (max. 8 hlöä). Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu mukaan ennakkoon puh. 040 170 60 20 tai sähköpostiin irina.s@arealgeo.org

Jaa tämä tapahtuma

Event Info: Events
bottom of page